Forum Sojuszu LEG X
Heh to jest dobre pytanie
Jak mi się wydaje że je rozumiem, to odrazu przychodzi sytuacja lub jakaś sprawa, która mi uświadamia że kobiet nie da się zrozumieć
A obecnie posiadam pewną panią
za którą oddałbym wszystko i dla której poświęcił bym wiele
jednym słowem jest dla mnie sensem życia
i chce się z nią ożenić
wkońcu czas na mnie
LEGXOffline
Wierz mi że też myślałem iż nie znajdę tej jednej jedynej i takie tam
A jednak znalazłem, jak to moja ukochana mamuśka mówi: każda zmora ma swojego amatora także na każdego przyjdzie odpowiednia pora
LEGXOffline
Oj widzę że Damianus jesteś źle nastawiony Bądź dobrej myśli i nie patrz na każdą dziewczynę jako potencjalną kobietę Twojego życia, bo nie zobaczysz tej która na Ciebie czeka
Statystycznie to kobieta powinna się starać bo jest ich wiecej, a nas facetów jest mniej, no ale jak to jest każdy wie Bierz z życia to co najlepszem, a rteszta przyjdzie sama
A jak masz jakąś na oku, to poobserwój ją trochę i zobacz co lubi a czego nie i działaj chłopie i wykożystaj swoje najlepsze cechy, umiejętności itd.
Pamiętaj iż każda kobieta jest inna, a im trudniej ją "zdobyć" to tym baardziej ją kochasz, bo zauważ że to co przychodzi najtrudniej najbardziej człowieka cieszy
Ale się rozpisałem
LEGXOffline
Ja mam 17 lat i nie mam dziewczyny Wole robić z dziewczyną róże rzeczy ale bez zobowiązań... Ja poprostu bym czasu teraz nie miał dla dziewczyny, no i nieiwem czy bym wytrzymał z jedną dłużej
.
Zeratul napisał:
Oj widzę że Damianus jesteś źle nastawiony
Bądź dobrej myśli i nie patrz na każdą dziewczynę jako potencjalną kobietę Twojego życia, bo nie zobaczysz tej która na Ciebie czeka
Nie no zle nastawiony to ja nie jestem.. zdaje Ci sie ! Ciekawa wskazówka.. ale taki nie jestem
Zeratul napisał:
A jak masz jakąś na oku, to poobserwój ją trochę i zobacz co lubi a czego nie i działaj chłopie i wykożystaj swoje najlepsze cechy, umiejętności itd.
To potrafie ;P heh : )
Zeratul napisał:
Pamiętaj iż każda kobieta jest inna, a im trudniej ją "zdobyć" to tym baardziej ją kochasz, bo zauważ że to co przychodzi najtrudniej najbardziej człowieka cieszy
Znam to uczucie.. ahh HeH może jeszcze kiedys

Servius napisał:
no i nieiwem czy bym wytrzymał z jedną dłużej
.
Wielu już tak mówiło.. Ale mysle ze na kazdego przyjdzie czas.. i sie zakochasz ..
A co do tych różnych zabaw.. to jaknajbardziej.. ale nie na dluzsza mete.., osobiscie mysle ze nie ma to wiekszego sensu

co do dziewczyn http://www.pichunter.com/ ale wiadomo , że ta swoja jest jednak najlepsza i na miejscu , jedna uwaga , gdy będziecie wchodzić pod ten link to tylko z Firefoxa aby wirusa nie złapać , przepraszam młodszych Panów to link od 18 lat , wchodzicie na własną odpowiedzialość. Pozdrawiam